Tendències de Disseny Web per 2021

L'extens univers de l' disseny web ha evolucionat moltíssim en els últims anys. La pràctica d'aquest exercici professional resideix en la simbiosi de la creativitat i la tecnologia, dos de los ámbitos con mayor movimiento a escala mundial. així que, no és una sorpresa que apareguin noves tendències de Disseny Web per 2021.

Descobreix les tendències de Disseny Web per 2021

Encara que sempre existiran diversos elements de el disseny web que no desapareixeran mai com una fàcil navegació, la seguretat de dades i els temps de càrrega ràpids, les noves modes no deixaran de dir present i anar-se'n sense demanar permís.

així i, mantenir-se informat sobre els últims estils i innovacions del gremi, podria garantir que el teu lloc web ressalti dins de l'ecosistema digital. les tendències de Disseny Web per 2021 prometen traslladar-nos a un futur ple de ciència ficció. No les coneixes encara? A Com De Ideas t'animem a conèixer-les:

La manera fosc

Per un bon temps, el fons blanc va ser considerat com l'única forma de crear espais buits en una pàgina web o en una app. Avui dia la realitat és diferent; i és que alguns dissenyadors van començar a afegir temes i elements més foscos fins que la tendència de la manera fosc va marcar una fita en 2020 i seguirà durant aquest any.

Aquesta tendència és usada per grans marques actualment com Apple i Hublot. però, el fet és que la manera fosc representa una forma nova de sumar un toc modern i elegant a qualsevol lloc web.

La manera fosc els permet als dissenyadors a explotar millor la seva creativitat, haciendo que los elementos sean más visibles y que puedan jugar con los colores pasteles y león, els quals s'han convertit en una moda en el món de l' disseny gràfic. A més a més, diversos estudis van comprovar que aquesta nova tendència és ideal per estalviar bateria i no afecta gaire la vista a l'disminuir les projeccions de llum blava.

La manera fosc és una de les tendències de Disseny Web per 2021

Composicions d'art abstracte

Sembla mentida que les formes abstractes, sobretot les que tenen formes geomètriques primitives com cercles i quadrats, hoy sean tendències de Disseny Web per 2021. A simple vista generen la impressió que són figures simples, minimalistes i restrictives, però, els professionals de l'àrea les estan incorporant en composicions complexes que transmeten rebel·lia i llibertat.

En general, aquests dissenys d'art abstracte s'utilitzen per reemplaçar les fotografies d'arxiu i les il·lustracions de figures. Aquestes composicions són explosives; doncs se senten enèrgiques i la barreja de colors vibrants són contagiosament càlids, dando como resultado sitios web expresivos y llenos de vida.

Anti-Disseny

El 2020 ens ha donat una bona lliçó: de vegades és necessari llançar totes les regles pel vàter. L'anti-disseny s'està posant de moda i ha estat impulsada pel renaixement de l'brutalisme a 2019.

Aquest controvertit estil està fent forta acte de presència a les xarxes socials i la cultura pop, incloent el disseny web i el disseny gràfic.

per a molts, l'anti-disseny serà una de les tendències de Disseny Web per 2021 més crues i espantoses, l'essència rau en fer-li gestos de complicitat a el caos i la lletjor com una resposta "capritxosa" davant els estàndards tradicionals de el disseny.

No obstant això, per a altres, aquesta modalitat és una autèntica obra d'art, al estar basada en dissenys experimentals i asimètrics, l'exageració, la distorsió i l'ús d'elements que no són molt vistosos, però que pot fer-te destacar el teu lloc web entre la competència.

Et diem la veritat? Aquesta tendència no és per a tots!

L'anti-disseny és una de les tendències de Disseny Web per 2021

Disseny web per causes

El 2020 va ser un any de transformació social i cultural i, tot i que encara ens queda molt camí per recórrer, el canvi no ha estat tan negatiu.

Molts negocis físics es van veure obligats a migrar a l'ecosistema digital creant llocs web per no enfonsar-. La bona notícia per a ells, és que els dissenyadors han estat a l'altura, creant dissenys impactants fonamentats en causes socials que, comprèn des gràfics de caràcter protestant fins campanyes que advoquen per la justícia racial, ambiental i política.

La necesidad de transmitir un mensaje de gran alcance será una de las grandes tendències de Disseny Web per 2021; i és que aquest tipus de treballs continuarà sent una eina per educar, donar poder i sensibilitzar els usuaris sobre certs temes.

conclusió

A l'avaluar les tendències de Disseny Web per 2021, els professionals de l'àrea semblen compartir un punt en comú: en lloc d'apostar per seguir les regles de joc, els dissenyadors web busquen trencar els rígids cotilles de l'passat, barrejant el atrevit amb l'ordinari com mai abans.

Explica'ns, des de la manera fosc fins al disseny web per causes, ¿Què tendències prendràs per al seu lloc web durant aquest any? A Com De Ideas podem brindar assessoria i donar-te el que estàs buscant.

Un comentari a “Tendències de Disseny Web per 2021

deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà.