Solucions e-learning Madrid
Estratègia i planificació

En Asdeideas Madrid t'oferim servei de consultoría e-learning per a desenvolupar les millors solucions de formació i píndoles educatives adaptades a les necessitats i objectius de la teva empresa.

T'ajudarem a crear i definir la millor estratègia i solució e-learning des de la fase inicial d'anàlisi dels requisits fins al desenvolupament del projecte formatiu. Podem personalitzar la teva plataforma moodle i crear continguts d'aprenentatge amb Articulate Storyline.

Sol·licita el teu pressupost ara

Consultoria elearning Madrid

Especialistes en e-learning a:

 • Disseny i desenvolupament de projectes elearning.
 • Creació de continguts e-learning.
 • Desenvolupament de píldores formatives.
 • Gestió i desenvolupament de plataformes de formació LMS.
 • Creació de comunitats virtuals d'aprenentatge.
 • Desenvolupament de plataformes educatives MOOC.
 • Tutoria i coordinació de cursos de formació.
 • Creació de cursos en línia personalitzats.
Empresa elearning Madrid
Crear plataforma Moodle Madrid

Plataformes formatives Moodle

La plataforma de formació és un lloc virtual on s'organitzen les aules, cursos, continguts i activitats d'aprenentatge. Aquestes plataformes són conegudes com LMS (Learning Management System). Nos encargamos de diseñar, gestionar i desenvolupar la seva plataforma LMS amb Moodle:

 • Personalització de el disseny
 • Organització dels espais de treball
 • Creació d'aules i cursos formatius
 • Importació de continguts
 • Gestió d'usuaris i rols dins de la plataforma

Cursos online personalitzats

Dissenyem continguts d'aprenentatge electrònic personalitzats i enfocats a les necessitats de el projecte, dotant-los amb un enfocament creatiu i atractiu de cara als usuaris per a una millor interacció.

Desenvolupem continguts e-learning i píndoles formatives en format SCORM preparats per a ser integrats a la plataforma LMS.

Plataformes de formació obertes

Dissenyem plataformes de formació obertes MOOC integrades al seu sistema de gestió de continguts WordPress. Amb això oferim una experiència millorada d'usabilitat tant als alumnes com als professors o tutors, facilitant la gestió de l'contingut dels cursos i donant una major simplicitat a la navegació per la plataforma.

Crear elearning Madrid

La nostra metodologia

Analitzem les necessitats formatives de la teva empresa i et guiem per definir un pla de formació que compleixi amb els objectius.

A partir dels recursos de el client, adaptem els continguts oferint un tractament pedagògic ajustat a l'entorn online. Creem continguts SCORM personalitzats i adaptats a la teva necessitat (HTML5, Flash). Desenvolupem i administrem plataformes d'aprenentatge electrònic amb Moodle, modificant-la a les característiques de la teva empresa i implementant els cursos i continguts que vols oferir. Deixa-ho a les nostres mans, nostre equip d'experts s'encarregarà de tot.

Oferim una solució d'aprenentatge en línia basada totalment en les teves necessitats formatives.

Posem en marxa els continguts i vam provar el correcte funcionament abans de l'llançament.

Moodle (LMS)

A Moodle és una eina informàtica que permet gestionar i presentar materials educatius a professionals i estudiants de diferents nivells educatius. L'objectiu principal d'aquest sistema de gestió de sistema de gestió de l'aprenentatge d'aprenentatge, és brindar la llibertat a la persona d'educar-des de qualsevol racó de món i en el moment que ho desitgi, utilitzant una connexió a Internet.

Permet realitzar cursos personalitzats, té una interfície amigable i intuïtiva, és compatible amb altres plataformes incloent SCORM i SCORM, serveix per realitzar valoracions i col·laboracions informatives, Pot fer un seguiment del alumne, té un sistema de puntuacions, premis i multiplicitat de llengües.

MOOC

El MOOC o curs en línia massiu obert una de les modalitats d'ensenyament oberts més completa, l'objectiu central és l'alliberament de coneixement per a un públic ampli. Inclouen entre els seus avantatges:

 • Permet l'accés a contingut actualitzat i un munt de cursos d'institucions educatives d'arreu del món.
 • Dóna l'opció de comparar sistemes de formació i material informatiu.
 • Reforça marques corporatives i permet estar en contacte amb un públic més ampli, el que afavoreix l'intercanvi comercial i professional.
Píldora formativa (SCORM)

SCORM o Shareable Content Object Reference Model és una de les píndoles formatives d'aprenentatge electrònic més popular a nivell mundial, ja que permet crear estàndards que es poden utilitzar en qualsevol plataforma LMS.

Permet utilitzar càpsules formatives realitzades amb altres eines.