Experts en
Màrqueting de xarxes socials Madrid

En Asdeideas Madrid comptem amb un equip de professionals del camp de l' Màrqueting de xarxes socials creant tot tipus de plans de treball i estratègies enfocades a posicionar la teva marca a les xarxes socials. Promovem les teves activitats, atraiem nous seguidors, donem feedback als usuaris, aportem contingut de valor, fidelizamos a los clientes
¡y muchos más beneficios para tu marca!

Millora la teva presència a les xarxes socials!

Creem la teva estratègia de Social Media

¿Qué es el Màrqueting de xarxes socials?

El Màrqueting de xarxes socials o SMM és un dels pilars de l'Màrqueting Online, ja que difondre continguts a les xarxes socials és una forma molt poderosa de donar a conèixer i potenciar la nostra marca en el món online d'una forma més propera i transparent. Una gestió eficaç de les xarxes socials deriva en un augment de visites a la nostra pàgina web, així com en més leads i contactes rebuts.

La mayoría de las xarxes socials nos permiten crear campañas de publicidad online de pago por clic que por un coste muy bajo comparado con otros tipos de medios nos permitirá llegar a una audiencia mayor y mejor segmentada. Això és gràcies a l'enorme trànsit d'usuaris que tenen activitat en els perfils socials, fent d'aquestes plataformes un canal de captació i fidelització molt important per a les empreses.

En Asdeideas Madrid somos especialistas en implementar las mejores estrategias de Màrqueting de xarxes socials per donar feedback i cridar l'atenció als usuaris per tal d'augmentar el nombre de visites i la reputació de la marca, haciendo a su vez los sitios web más visibles en la red para que los clientes potenciales que buscan servicios relacionados con la marca nos encuentren.

Màrqueting de xarxes socials Madrid
Marketing redes sociales
Social Media Madrid

Comunicació amb els clients i reputació de la marca

Se deben de marcar unos objetivos claros para así poder trabajar la reputació de la marca a medio / llarg termini, cosa que també ens permetrà estar en contacte i interactuar degudament amb els nostres seguidors, proveïdors i clients.

Una de las razones por lo que es importante una buena gestión del Màrqueting de xarxes socials és que permet de forma molt senzilla i ràpida poder recollir i canalitzar el feedback, les opinions i les inquietuds dels usuaris, un valor añadido muy importante que nos permitirá mejorar los servicios o productos de la empresa, i d'aquesta manera crear sentiments positius i fidelització dels clients a la marca.

Otra de las ventajas que nos aporta el e-màrqueting es la posibilidad de crear contenido original, de valor i viralizable que permeti promocionar els nostres serveis o productes fent-los arribar a el públic objectiu de la millor manera possible.

Avui dia és molt important potenciar aquests factors socials, ja que una bona gestió comporta generalment a un increment de les vendes i de la reputació en comparació a les empreses que no ho implementen.

Estratègia de Social Media

Es fundamental la elaboración de un pla de gestió de xarxes socials personalizado según las necesidades y los objetivos propuestos. En primer lloc es realitza una auditoria sobre la presència de la marca a les comunitats socials, para luego hacer un estudio de la competencia principal entorno a su impacto y su saber-hacer.

El siguiente paso es crear y empezar a gestionar los distintos perfiles en los mitjans socials de manera eficaç i recurrent, con la intención de empezar a captar nuevos seguidores y generar más visitas. Sempre cal marcar uns objectius i una vegada aquest tot en marxa se seguirà amb el pla per poder complir-los.

Todo este trabajo se orienta con el objetivo de mejorar la reputación de la marca en las redes sociales y conseguir más seguidores y nuevos clientes que llevarán a un increment de vendes y a una mejor aceptación por parte de los usuarios.

Gestión de redes sociales en Madrid