Experts en
Màrqueting de xarxes socials Madrid

En Asdeideas Madrid comptem amb un equip de professionals del camp de l' Màrqueting de xarxes socials creant tot tipus de plans de treball i estratègies enfocades a posicionar la teva marca a les xarxes socials. Promovem les teves activitats, atraiem nous seguidors, donem feedback als usuaris, aportem contingut de valor, fidelitzem els clients…
i molts més beneficis per a la teva marca!

Millora la teva presència a les xarxes socials!

Creem la teva estratègia de Social Media

Què és el Màrqueting de xarxes socials?

El Màrqueting de xarxes socials o SMM és un dels pilars de l'Màrqueting Online, ja que difondre continguts a les xarxes socials és una forma molt poderosa de donar a conèixer i potenciar la nostra marca en el món online d'una forma més propera i transparent. Una gestió eficaç de les xarxes socials deriva en un augment de visites a la nostra pàgina web, així com en més leads i contactes rebuts.

La majoria de les xarxes socials ens permeten crear campanyes de publicitat en línia de pagament per clic que per un cost molt baix comparat amb altres tipus de mitjans ens permetrà arribar a una audiència major i millor segmentada. Això és gràcies a l'enorme trànsit d'usuaris que tenen activitat en els perfils socials, fent d'aquestes plataformes un canal de captació i fidelització molt important per a les empreses.

A Asdeideas Madrid som especialistes en implementar les millors estratègies de Màrqueting de xarxes socials per donar feedback i cridar l'atenció als usuaris per tal d'augmentar el nombre de visites i la reputació de la marca, fent alhora els llocs web més visibles a la xarxa perquè els clients potencials que busquen serveis relacionats amb la marca ens trobin.

Màrqueting de xarxes socials Madrid
Màrqueting xarxes socials
Social Media Madrid

Comunicació amb els clients i reputació de la marca

S'han de marcar uns objectius clars per així poder treballar la reputació de la marca a mig / llarg termini, cosa que també ens permetrà estar en contacte i interactuar degudament amb els nostres seguidors, proveïdors i clients.

Una de les raons pel que és important una bona gestió del Màrqueting de xarxes socials és que permet de forma molt senzilla i ràpida poder recollir i canalitzar el feedback, les opinions i les inquietuds dels usuaris, un valor afegit molt important que ens permetrà millorar els serveis o els productes de l'empresa, i d'aquesta manera crear sentiments positius i fidelització dels clients a la marca.

Un altre dels avantatges que ens aporta el e-màrqueting és la possibilitat de crear contingut original, de valor i viralizable que permeti promocionar els nostres serveis o productes fent-los arribar a el públic objectiu de la millor manera possible.

Avui dia és molt important potenciar aquests factors socials, ja que una bona gestió comporta generalment a un increment de les vendes i de la reputació en comparació a les empreses que no ho implementen.

Estratègia de Social Media

És fonamental l'elaboració d'un pla de gestió de xarxes socials personalitzat segons les necessitats i els objectius proposats. En primer lloc es realitza una auditoria sobre la presència de la marca a les comunitats socials, per després fer un estudi de la competència principal entorn del seu impacte i el seu saber fer.

El següent pas és crear i començar a gestionar els diferents perfils als mitjans socials de manera eficaç i recurrent, amb la intenció de començar a captar nous seguidors i generar més visites. Sempre cal marcar uns objectius i una vegada aquest tot en marxa se seguirà amb el pla per poder complir-los.

Tot aquest treball s'orienta amb l'objectiu de millorar la reputació de la marca a les xarxes socials i aconseguir més seguidors i nous clients que portaran a un increment de vendes ia una millor acceptació per part dels usuaris.

Gestió de xarxes socials a Madrid