Experts en
posicionament web SEM Google Adwords Madrid

L'equip de Asdeideas Madrid està especialitzat en treballs de posicionament web SEM ayudándote a gestionar los distintos servicios de publicidad de pago por clic para sacarle el máximo rendimiento.

'Genera més visites al teu lloc web des d'avui mateix!

Creem i gestionem la teva campanya SEM

Què és el posicionament web SEM?

El posicionament web SEM (Màrqueting de motors de cerca) o marketing de pago en buscadores consiste en la configuración de una campaña de enlaces patrocinados de PPC (Pagament per Clic) en plataformas como Google Adwords a Google Adsense, de manera que la teva pàgina web promocionada apareixerà en els apartats dedicats per a la publicitat tant de l'propi cercador de Google, com en altres llocs web que compten amb grans fluxos de visitants.

D'aquesta manera la teva pàgina web apareixerà a manera d'anunci quan algú busqui una paraula clau relacionada amb els teus serveis o productes. Treballem tots els aspectes del posicionament SEM de tu sitio web teniendo en cuenta siempre tus objetivos y necesidades.

La misión principal del posicionament web SEM es captar nuevos clientes y generar un tráfico de calidad hacia la web.

Posicionamiento web SEM Madrid
Posicionamiento SEM Madrid

Google Adwords

actualment, Google Adwords es la plataforma de referencia para las campanyes de màrqueting de pagament SEM.
És el principal servei de PPC (Pagament per Clic) de l'gegant Google. Aquest sistema de publicitat situarà el teu lloc web a la part superior de les cerques a Google, por lo tanto es una gran forma de aconseguir nous clients potencials, ja que busquen el que la teva empresa ofereix.

El preu que es paga per cada clic rebut a l'anunci no és fix, sinó que es tracta d'una licitació establerta que varia en funció de l'oferta i la demanda, així com altres factors que determinen la qualitat i la rellevància de l'anunci publicat.

En funció de la temàtica del teu web, de la competència en el sector, de la inversión que se quiera destinar a este canal de Marketing Online, i dels teus objectius de visualitzacions i conversions, es determinarà una estratègia a seguir més o menys agressiva.

Beneficis del posicionament web SEM

  • Més visites a la teva web
  • Accedeix a nous clients potencials
  • Públic objectiu segmentat
  • Resultats a curt termini
  • fàcil implementació
  • campanyes personalitzades
  • cost controlat
  • Mesura de la tornada de la inversió
Google Adwords SEM Madrid