Experts en
disseny web autogestionable Madrid

A Asdeideas Madrid sabemos que algunos de nuestros clientes quieren llevar autónomamente el contenido de su web. Por este motivo ofrecemos un servicio de diseño de páginas web autogestionables. Con este servicio queremos darte la oportunidad de realizar el mantenimiento y los cambios que creas oportunos en tu pàgina web.

Cuéntanos tu idea

Toma el control de la teva pàgina web

com experts en disseny web,sabem que la major avantatge d'aquest tipus de llocs web autogestionables es que con tu propio usuario podrás realizar todo tipo de actualizaciones, entrades a l'bloc, noves pàgines, canviar imatges, afegir productes o serveis, i molt més. les pàgines web gestionables se realizan con el gestor de contenidos CMS Wordpress debido la facilidad del manejo de su back-end.

Este tipo de webs implican un ahorro tanto de dinero como de tiempo, ya que no dependerás de terceros para realizar modificaciones en tu web, sino que lo podrás hacer tu mismo dónde y cuándo quieras. Esto permite llevar un buen control y mantenimineto sobre la web, oferint així l'opció de tenir-la sempre actualitzada.

No te preocupes si no tienes conocimientos sobre la gestió de pàgines web amb WordPress, ya que desde Asdeideas Madrid te ayudaremos a que puedas ser totalmente autónomo gracias a nuestro servicio de asesoramiento y consultoría.

disseny web autogestionable Madrid
Desarrollo web autogestionable madrid

gestiona la teva bloc corporatiu

Una de las herramientas más potentes de cara al Màrqueting digital són els blocs corporatius, idonis per a la creació i publicació de nou contingut, eina que servirà per comunicar als visitants tot el relacionat amb la teva empresa, tus productos, las novedades del sector, actividades que puedas realizar, etc.

Gracias a la autogestió de la teva pàgina web podrás crear y publicar toda la información que tu quieras. A més d'ajudar a fidelitzar els teus clients pot ajudar-te a captar de nous.

Per tal d'ajudar-te amb el teu bloc, ens encarregarem d'introduir tot tipus de connectors i funcionalitats extra que puguin ser d'utilitat, como por ejemplo los que tienen relación con el posicionament web SEO o las redes sociales.

¿Qué incluye tu pàgina web autogestionable?

Páginas web gestionables

Zona autogestionable

Modificar i gestiona les teves porfolios o el blog de la teva pàgina web gràcies a un zona especifica molt intuïtiva i fàcil d'usar. Comprova les visites i un conjunt de diferents estadístiques de la teva pàgina web.

Portfolio y blog

Escriu articles al bloc i ensenya a tothom teus treballs gràcies a la cartera. La ventaja de ser una web autogestionable es que podrás actualizarlos cuando tu quieras.

SEO Ready

Dissenyem la teva web pensant en el posicionament SEO, a més instal·lem els millors plugins de mercat que t'ajudaran a controlar el SEO del teu web.

Sliders

Gràcies a la implementació dels sliders la teva web serà molt més dinàmica. A més són una gran eina per destacar coses, ja siguin productes, ofertes o diferents activitats que vulguis oferir a la teva web. En este caso al tratarse de un lloc web autogestionable podrás editarlos a tu gusto. És molt senzill!

Formulari de contacte

En el teu nou web inclourem un formulari de contacte perquè els teus clients puguin posar-se en contacte amb tu les 24 hores de dia durant els 365 dies de l'any i des de qualsevol part de món. Això permet situar-te més a prop dels teus clients i oferir-los un millor servei.

botiga online

Si pretendes vender productos en tu página web incluiremos un apartado de botiga online donde podrás controlar que productos vendes y cuáles no, seus preus, l'estoc, etc. Además lo positivo de los e-commerce es queNo tanquen mai!

Google Maps

Mostra als teus clients on aquestes situat. Gràcies a la possibilitat d'incloure un mapa interactiu de Google Maps.

Fotos y vídeos

Podràs pujar sempre que vulguis tot tipus d'arxius multitudinària, fotos, vídeos, etc. Permetent-te tenir la web actualitzada en tot moment.