Experts en
disseny web autogestionable Madrid

A Asdeideas Madrid sabem que alguns dels nostres clients volen portar autònomament el contingut del seu web. Per aquest motiu oferim un servei de disseny de pàgines web autogestionables. Amb aquest servei volem donar-te l'oportunitat de realitzar el manteniment i els canvis que creguis oportuns en el teu pàgina web.

Explica'ns la teva idea

Pren el control de la teva pàgina web

com experts en disseny web,sabem que la major avantatge d'aquest tipus de llocs web autogestionables és que amb el teu propi usuari podràs realitzar tot tipus d'actualitzacions, entrades a l'bloc, noves pàgines, canviar imatges, afegir productes o serveis, i molt més. les pàgines web gestionables es realitzen amb el gestor de continguts CMS Wordpress degut la facilitat d'el maneig del seu back-end.

Aquest tipus de webs impliquen un estalvi tant de diners com de temps, ja que no dependràs de tercers per realitzar modificacions a la teva web, sinó que ho podràs fer tu mateix on i quan vulguis. Això permet portar un bon control i manteniments sobre el web, oferint així l'opció de tenir-la sempre actualitzada.

No et preocupis si no tens coneixements sobre la gestió de pàgines web amb WordPress, ja que des Asdeideas Madrid t'ajudarem a que puguis ser totalment autònom gràcies al nostre servei d'assessorament i consultoria.

disseny web autogestionable Madrid
Desenvolupament web autogestionable madrid

gestiona la teva bloc corporatiu

Una de les eines més potents de cara a l' Màrqueting digital són els blocs corporatius, idonis per a la creació i publicació de nou contingut, eina que servirà per comunicar als visitants tot el relacionat amb la teva empresa, els teus productes, les novetats de el sector, activitats que puguis realitzar, etc.

Gràcies a la autogestió de la teva pàgina web podràs crear i publicar tota la informació que tu vulguis. A més d'ajudar a fidelitzar els teus clients pot ajudar-te a captar de nous.

Per tal d'ajudar-te amb el teu bloc, ens encarregarem d'introduir tot tipus de connectors i funcionalitats extra que puguin ser d'utilitat, com ara els que tenen relació amb el posicionament web SEO o les xarxes socials.

Què inclou el teu pàgina web autogestionable?

Pàgines web gestionables

zona autogestionable

Modificar i gestiona les teves porfolios o el blog de la teva pàgina web gràcies a un zona especifica molt intuïtiva i fàcil d'usar. Comprova les visites i un conjunt de diferents estadístiques de la teva pàgina web.

Portfolio i bloc

Escriu articles al bloc i ensenya a tothom teus treballs gràcies a la cartera. L'avantatge de ser una web autogestionable és que podràs actualitzar-los quan tu vulguis.

Llest per a SEO

Dissenyem la teva web pensant en el posicionament SEO, a més instal·lem els millors plugins de mercat que t'ajudaran a controlar el SEO del teu web.

Control lliscant

Gràcies a la implementació dels sliders la teva web serà molt més dinàmica. A més són una gran eina per destacar coses, ja siguin productes, ofertes o diferents activitats que vulguis oferir a la teva web. En aquest cas a l'tractar d'un lloc web autogestionable podràs editar al teu gust. És molt senzill!

Formulari de contacte

En el teu nou web inclourem un formulari de contacte perquè els teus clients puguin posar-se en contacte amb tu les 24 hores de dia durant els 365 dies de l'any i des de qualsevol part de món. Això permet situar-te més a prop dels teus clients i oferir-los un millor servei.

botiga online

Si pretens vendre productes a la teva pàgina web inclourem un apartat de botiga online on podràs controlar que productes vens i quins no, seus preus, l'estoc, etc. A més el positiu dels e-commerce és que… No tanquen mai!

Google Maps

Mostra als teus clients on aquestes situat. Gràcies a la possibilitat d'incloure un mapa interactiu de Google Maps.

Fotos i vídeos

Podràs pujar sempre que vulguis tot tipus d'arxius multitudinària, fotos, vídeos, etc. Permetent-te tenir la web actualitzada en tot moment.