Com dissenyar un Collage amb Photoshop?

Photoshop és una eina poderosa que pot ajudar-te a fer meravelles a l'hora de voler generar un gran impacte en els usuaris amb la teva campanya màrqueting. Una cosa com elaborar un collage podria fer que la teva empresa aconsegueixi diferenciar-se de la competència; despertant l'interès dels internautes, atraient més trànsit i augmentant la taxa de conversions. sona bé, oi? però, ¿com dissenyar un Collage amb Photoshop? Hi ha algunes claus perquè els resultats siguin positius.

Descobreix com fer un collage amb Photoshop

Actualment podem veure una varietat de dissenys de collage que poden encaminar-te cap a l'assoliment teus objectius, però, hi ha un requisit indispensable perquè el teu disseny sigui atractiu: la creativitat.

per descomptat, no n'hi ha prou només amb donar-li curs a la teva imaginació, ser creatiu i tenir set de conèixer el procés de com dissenyar un Collage amb Photoshop, també hi ha una sèrie de regles a tenir en compte a l'hora d'integrar els diferents elements de la peça. Pren nota!

Defineix el missatge que vols transmetre

Quan no es té un missatge definit és molt difícil saber per on començar o cap a on dirigir-nos. no obstant això, establir un tema que et permeti seguir un camí per estructurar i triar les imatges adequades és molt important per captar l'atenció dels usuaris i comunicar una idea.

Un collage és una explosió d'elements pel que no és una mala decisió explorar coses noves per veure quins resultats es poden obtenir, però tenir el missatge definit prèviament farà que tot el procés creatiu sigui més senzill.

Presta atenció a la composició

És possible que sàpigues què vols transmetre amb el collage i que hagis seleccionat les millors imatges, però si no apliques la composició correcta el disseny no tindrà coherència i tot serà un desastre.

Aquesta és una regla bàsica que has de considerar a l'hora d'aprendre a com dissenyar un Collage amb Photoshop. sí, es acertado jugar con los elementos, però, tienes que aplicar alguna técnica de composición para que tu pieza sea armoniosa y agradable al espectador.

El nostre consell? Intenta amb diversos angles i determina la direcció de el moviment en el collage.

composició

Utilitza colors i combina'ls adequadament

Així com és important definir un missatge abans de posar-se mans a l'obres, també resulta necessari establir quins paleta de colors utilitzaràs. I és que la combinació de color és el component que permetrà crear un ambient en el collage, guiant la composició, els contrastos i donant-li un millor sentit.

A l'hora de fer la teva elecció fes un cop d'ull a les noves tendències perquè poden ser la millor opció. Però tampoc descarts la possibilitat de jugar amb un sol color emprant diferents tonalitats i filtres que ajuden a crear una atmosfera concreta que faciliti la captació de l'missatge.

Aplica contrastos per atraure els espectadors

Utilitzar contrastos és un pas essencial per cridar l'atenció dels potencials clients. I és que a l'parlar sobre com dissenyar un Collage amb Photoshop sempre cal hacer èmfasi en el contrast, perquè ajuda a crear tensió en la peça, fent que sigui més atractiva a simple vista. Això s'aplica no només en disseny gràfic, també en el món de cinema, la fotografia, fins i tot en l'arquitectura.

Una manera d'aplicar contrastos al teu collage és utilitzar colors que combinin. També pots emprar blanc i negre i incorporar un color que li doni més vida a el disseny. com veuràs, és important explorar amb els elements i provar quina fórmula funciona.

Que les textures i patrons no brillin per la seva absència

Elaborar un collage no és només qüestió d'afegir imatges, colors i lletres, les textures també sumen un valor afegit a l'obra. Per què no combinar textures de jeans amb textures de paper arrugat? O És una bona idea barrejar una fotografia amb una textura plàstica? Aquestes són propostes que poden ajudar-te a marcar la diferència i oferir una peça única i innovadora. No et posis límits a l'hora d'experimentar!

textures

Digues-li que sí als patrons geomètrics

Tot aquell vulgui aprendre més sobre com dissenyar un Collage amb Photoshop ha de prestar atenció a el tema de fer servir la geometria en la seva peça, ja que té un efecte semblant a l'contrast quan es vol captar l'atenció i lluir més agradable davant l'ull humà.

La clau per donar en el blanc a l'utilitzar geometria és implear patrons geomètrics que combinin o que aconsegueixin crear una seqüència entre ells. A la fin, els collages més enginyosos i cridaners són el que transmeten una sensació irreal o poc usual.

conclusió

Un collage ben elaborat pot actuar com material de promoció que brindi versatilitat a la teva empresa; i és que segurament ho podràs fer servir com a imatge de portada en algunes xarxes socials com Facebook, així com utilitzar-lo en el teu blog i molt més.

Val la pena conèixer el procés de com dissenyar un Collage amb Photoshop; doncs això et permetrà causar un major impacte i enfortir la imatge de l'empresa a l'transmetre un missatge de manera diferent i creativa.

deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà.