Avís Legal

1.) AVÍS LEGAL – INFORMACIÓ CORPORATIVA:

En el compliment de l'article 10 de la Llei 34/2002 de l' 11 de juliol, dels Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, compartim el present apartat sobre Avís Legal.

D'aquesta manera, l'informem que el titular d'aquest lloc web és:

2.) SOBRE L'USUARI I EL RÈGIM DE RESPONSABILITATS:

2.1.) SOBRE LA NAVEGACIÓ.

La navegació per l'accés o per l'ús de la pàgina web www.asdeideas.es, i de tots els subdominis i dels directoris inclosos sota la mateixa, així com els serveis o els continguts que a través d'ell es puguin obtenir, i tots els portals de domini propi sota titularitat de ASDEIDEAS S.L., otorga la Condición de Usuari, per la qual s'accepten, a l'navegar per la pàgina ASDEIDEAS S.L., totes les condicions d'ús que s'estableixen aquí sense perjudicar l'aplicació de la corresponent normativa d'obligat compliment legal segons el cas.

2.2.) SOBRE LES CONSIDERACIONS DETALLADES EN AQUEST AVÍS LEGAL.

per això, si les consideracions detallades en aquest avís legal no són de la seva conformitat, li preguem que no faci ús de l'portal, ja que qualsevol ús que Vostè faci de la mateixa, o dels serveis i dels continguts que s'hi inclouen, implicarà l'acceptació dels termes legals recollits en aquest text.

En aquest sentit, la pàgina web de ASDEIDEAS S.L. li proporciona una gran diversitat d'informació, de serveis i de dades.

Cal destacar que l'usuari assumeix la seva responsabilitat en l'ús correcte de tots els llocs web.

En altres paraules, aquesta responsabilitat s'estendrà a: La veracitat i de la licitud de les informacions aportades per l'usuari en els formularis emesos per ASDEIDEAS S.L. per accedir a determinats continguts o a serveis oferts per la web.

2.3.) SOBRE L'ÚS DE LA INFORMACIÓ, SERVEIS I DADES.

Abans de res, l'ús de la informació, dels serveis i de les dades ofertes per ASDEIDEAS S.L. contra les disposicions d'aquestes condicions, la Llei, la moral, els bons costums o l'ordre públic, quin, en un altre cas, puguin suposar lesió dels drets de tercers o de l'funcionament dels llocs web.

Es decir, a aquest efecte, l'Usuari s'abstindrà d'utilitzar qualsevol dels continguts amb fins o efectes il·lícits, prohibits en aquest text, lesius dels drets i interessos de tercers, o que de qualsevol forma puguin danyar, inutilitzar, sobrecarregar, deteriorar o impedir la normal utilització dels continguts, altres Usuaris o de qualsevol usuari d'Internet (maquinari i programari).

En aquest ordre d'idees, els usuaris respondran dels danys i dels perjudicis de tota naturalesa que l'empresa propietària del web pugui patir, directament o indirectament, com a conseqüència de l'incompliment de qualsevol de les obligacions derivades de l'ús de la web i d'aquesta política de privacitat.

avís legal